OŠ "Branko Radičević" Lugavčina

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Dnevnik aktivnosti

Obaveštenje

El. pošta Štampa PDF

Ministarstvo prosvete donelo je odluku da se raspust u osnovnim i i srednjim školama produži do 24.februara na celoj teritoriji Srbije.

Raspored smena je sledeći:

- razredna nastava - pre podne

- predmetna nastava - po podne

 

Историсјки архив Смедерево

El. pošta Štampa PDF

Историсјки архив у Смедереву је поводом Смедеревских Светосавских свечаности организовао радионицу под називом "Архиви, чувари баштине". У радионици су учествовали и ученици наше школе. Захваљујемо се наставнику историје, Јакову Јовановићу који је заинтересовао и водио ученике и на тај начин им је указао на значај очувања наше баштине.

 

Слике

 

Пројектна настава

El. pošta Štampa PDF

Пројектна настава на тему "Празници у слици и прилици". Наши мали креативци са учитељицом Тањом! Свака част, другари!

Слике

 

Novogodišnji praznici

El. pošta Štampa PDF

  

 

Slike

 

Дан толеранције

El. pošta Štampa PDF

У петак 15.11.2019. смо обележили Дан толеранције. Наши другари су научили шта је толеранција и учествовали су у активности "Не љути се човече". Захваљујемо се Ученичком парламенту, који се ангажовао у организацији и реализацији активности, наставнику Ненаду, учитељима и директору Бори!! 

 

Слике

 

Дан школе 2019

El. pošta Štampa PDF

16.10.2019. смо прославили Дан школе који је протекао у спортском духу. Дан су нам увеличали ученици из школа у Осипаоници и Сараорцима. Прво место у спортском такмичењу наша школа дели са школом из Осипаонице, тако да смо овогодишњи пехар уручили ученицима из Осипаонице. Честитамо им на победи и на фер борби!

18.10.2019. на великој бини Дома културе Свечану академију је отворио директор школе Бора Милошевић. Затим су се низале рецитације, хор, драмски прикази и фолклор.

Слике

 
Strana 1 od 6